dijous, 14 de novembre del 2013

10 PASSES

El grup de Aitor Pérez, Sergio Bolsico, Álvaro Boscà i Juan Pérez presenten una activitat del bloc de continguts de Jocs i Esports.

-Caldria millorar la presentació de l'activitat: a qui va dirigida, objectius, competències, etc.
-HI ha que parar atenció a la forma de fer les explicacions i al moment de fer-les per assegurar que totes les persones ho senten, s'assabenten de què estem diguent, etc.
-Millor haguera estat fer 4 equips per fer dos activitats, ja que tanta gent amb una sola pilota redueix la interacció.
-Al joc dels 10 passes va bé anar contant en veu alta els passes que es van fent per a què els equips actuen en conseqüència.
-Anar afegint variants del joc va bé per mantenir la motivació i treballar aspectes variats.
-Es valora positivament una activitat 'amb una sola pilota'.

8 comentaris:

  1. Com ja he dit, el joc dels deu passos m'agrada molt com activitat perquè trobe que és molt complet. No obstant això, pense que la realització podría millorar molt només afegint una divisió per grups a l' hora de jugar.

    ResponElimina
  2. A mi particularment m'agrada molt el joc dels deu passes, el meu grup i jo també ho hem realitzat però enfocat des del bàsquet. L'única cosa que canviaria d'esta activitat és el nombre de components de cada equip. Pense que és millor fer 4 equips per a controlar i coordinar millor l'exercici

    ResponElimina
  3. el joc dels deu passes esta molt bé ja que participen activament tots els alumnes, pero açò és el que ha faltat en este joc, ja que eren molts jugadors repartits per el camp i havia gent que no participava res. Lo millor és fer grups mes reduïts i aixina tots participen i estan actius. també haguera establit algunes normes en el joc per exemple no correr amb el baló en la mà i que algun component del grup controlara l'activitat.

    ResponElimina
  4. Pense que jo canviaria el nombre d'integrants de cada grup, fent-ne 4 o 6 grups i no dos grans amb tota la classe, ja que és més dificultós que tots puguen arribar a tocar la pilota.

    ResponElimina
  5. Aquest joc em va agradar però pense que el nombre de jugadors era molt gran perquè no hi havia participació activa en tots els integrants. A més, quan tenies la pilota la gent te la quitava de les mans algunes vegades bruscament. En general, va estar bé a soles es el nombre de persones, jo faria mes grups i afegiria alguna variant.

    ResponElimina
  6. Este joc m'agrada molt i la veritat és que es notava que els organitzadors havien treballat.
    Per posar alguna "pega", proposaria dividir la classe en més equips, perquè d'esta manera els alumnes participen de manera més activa i el joc puga estar més controlat a l'hora de comptar els passes i el joc en si.

    ResponElimina
  7. Sóc Salva Cebriá. El meu grup n´ha fet un exercici paregut. Trobe que és un exercici que és millor fer-lo en grups més xicotets per tal que participen tots. I que la gent que controlava, era millor que es destacara qui era, perquè van haver confusions i se passava la pilota al grup que controlava, però per la resta molt bon joc.

    ResponElimina
  8. La meua única observació es la de afegir més variants... per tot lo altre crec que ha estat ben plantejada i, personalment, me he divertit molt!

    ResponElimina