dijous, 14 de novembre del 2013

Cocodrils i granotes

El grup format per Olga Coscollar, Helena Garcia, Mar Gómez, Irene Lucas i Lidia Solbes ens ha deleitat amb l'activitat en què havíeu de reptar per terra, relaitva al bloc de continguts 1, el Cos.
Jo diria que:

-El grup no ha fet cap presentació de l'activitat, cosa que duerien fer a la següent exposició: context, cicle, objectius...
-L'activitat és certament original, encara que cansa prou, aspecte a tenir molt en compte (temps de l'activitat, espai de l'activitat...).
-La introducció de variants és un aspecte posititu, entre altres coses, perquè permet descansar la musculatura que ha treballat molt al desplaçament per terra.
-Si feu grups d'un número desigual de persones, heu de tenir en compte que després, quan vulgueu fer rotació dels rols, tindreu un desequilibri.
-La part de relaxació ha estat bé i m'ha semblat adient. Es podria haver acompanyat de música tranquila. 

20 comentaris:

  1. Aquest grup ha proposat una activitat divertida i diferent, a més la relaxació m'ha agradat molt perquè realment era necessària. Però crec que la primera vegada era massa cansada per a les granotes, i també injusta perquè els cocodrils es movien amb molta més facilitat i hi havia el mateix nombre. Després amb les adaptacions ha millorat moltíssim, només pense que haurien d'haver-se mogut pel camp per controlar més el joc.

    ResponElimina
  2. Aquest grup ha realitzat una activitat molt entretinguda i dinàmica per als xiquets, ja que per a ells el fet de "convertir-se" en cocodrils i granotes ja és molt divertit. L'únic defecte que li trobe és que cansa molt i pense que els xiquets del primer cicle de primària s'esgotarien de seguida. Però es podria fer una modificació com molt bé ha fet aquest grup de anar a la pata coixa i corrent, que és molt menys cansat. Per últim la relaxació m'ha agradat molt i pensé que és molt interessant introduir aquests tipus d'activitats als xiquets deprés de fer una classe moguda.

    ResponElimina
  3. Ha sigut una activitat molt entretinguda, amb bona explicació i que crec que als xiquets agradarà molt, pero les postures com la de la granota són un poc incòmodes i companys amb alguna lesió no van poder canviar el paper. M'agradarien més variants per desplaçar-se.

    ResponElimina
  4. Pense que ha sigut una activitat molt ben enfocada per als xiquets d'Educació Primària ja que relacionar les activitats amb animals és interessant per a ells i molt divertit.
    L'únic punt negatiu que puc trobar és que cansa prou i que els cocodrils tenen més facilitats per a agarrar les granotes ja que la forma de desplaçament és més còmoda i cansa menys

    ResponElimina
  5. Pense que és una activitat molt divertida per als xiquets de primària, doncs i que és molt cansada. La relaxació ha estat molt bé, ja que l'activitat és molt moguda fer això al finalitzar la classe es molt bona idea.

    ResponElimina
  6. Crec que aquesta és una activitat molt atractiva per als xiquets de primaria, que poden fer-la divertint-se i jugant. Encara que cansa molt es pot fer alternant amb variacions que cansen un poc menys com han fet elles introduit la de correr i anar a la pata coixa.
    La relaxació és el que més m'ha agradat i pense que és bo per a que els xiquets després de estar tan actius es tranquilitzen i no arriben a la següent classe tan "revolucionats".

    ResponElimina
  7. Aquesta activitat és entretinguda i diferent a totes les que s'han fet, a més introduint diferents variants al mateix joc evitaren que es fera monòton. També pense que pot motivar més als xiquets que els equips s'anomenen granotes i cocodrils que s'anomenen equip roig i blau, per exemple; l'únic inconvenient és que les cames es carreguen molt quan fan de granotes. Finalment la fase de tornada a la calma va estar molt encertada ja que és una cosa diferent i a més serveix perquè els nens es posen en contacte físic, cosa que de vegades els pot donar vergonya.

    ResponElimina
  8. Opine que aquest joc és molt divertit i adequat per als xiquets de primària, però tenint en compte que es posa molt a prova la resistència de manera molt ràpida, s'hauria de concretar un espai i temps reduits.

    ResponElimina
  9. Aquesta activitat és divertida i original encara que pense que si dura molt temps poc acabar amb els xiquets. I també deurien posar el mateix nombre de cocodrils que de granotes. Però en general m'ha agradat molt i sobretot el moment de relax per parelles encara que una música de fons seria perfecte.

    ResponElimina
  10. Pense que primer de tot haurien de fer una petita explicació sobre el cicle al que va dirigit i el curs, parlar-nos del bolc de continguts del que es tracta i més tard fer l'activitat. Crec que la disposició de l'activitat no és ñla correcta perque en el cas de les granotes han de anar de gatzoneta i això pot provocar una gran quantitat de lessions. L'activitat és divertida, però crec que les granotes haurien de desplazar-se d'una altra manera.

    ResponElimina
  11. Esta activitat esta molt bé, ja que la idea que els xiquets es convertisquen en cocodrils i granotes, fomenta l'interés en estos.
    Encara que el joc siga molt divertit, la veritat és que la resistència forma un gran paper en aquest exercici, a més, es castiguen molt els músculs i inclús pot causar alguna lesió. Per això, realitzaria més variants per a solucionar-ho. Finalment, la part final de relaxació m'ha paregut genial (a més de necessària) , molt bona idea.

    ResponElimina
  12. Aquesta activitat és molt divertida per als xiquets de primària, el problema van ser els grups tan grans, deurien ser grups més reduits. La relaxació per a finalitzar l'activitat va estar molt acertada després de realitzar un gran esforç.

    ResponElimina
  13. Ha sigut una activitat molt activa i a més molt bé adaptada pel tema dels animals. A més, hem treballat molt la resistència que implicava anar botant o reptant, que sembla que no, però al final els muscles ho noten, per aixó molt bé l´activitat de relaxació, que en xiquets pot ser difícil pero no impossible. Salva Cebriá

    ResponElimina
  14. Una activitat molt dinàmica, a més es treballen altres continguts com pot ser els animals. Cansa molt aquest joc i ha causat alguna lesió, hem de tindre en compte que tenim una edad considerable i per això ens hem pogut cansar més pero els xiquets tenen molta energia i per a res seria una activitat cansada... En quant, a l'activitat de relaxació es un bon mètode per finalitzar una classe amb tanta activitat física

    ResponElimina
  15. L'activitat estava ben pensada, però he trobat a faltar algún tipus d'escalfament previ, per tal d'evitar sobrecàrregues musculars. Si no forma part de la sessió completa, pense que hauria d'incloure's, així com fer canvis de rol més ràpids per evitar que es faça molt pesat i aconseguir que siga més dinàmic. Tot i això m'ha resultat molt divertit, enhorabona!

    ResponElimina
  16. La activitat era divertida. A nosaltres ens pillaven massa prompte (potser per la poca agilitat), però estic segura que per als xiquets seria perfecta. Creativa i activa. Bon treball.

    ResponElimina
  17. Aquesta activitat m'ha agradat molt, encara que és molt cansada i requereix molta resistència. També m'ha agradat molt la idea d'introduir variants del mateix joc. I finalment, m'ha encantat la volta a la calma, ja que en primària no se li dóna molta importància als massatges com a forma de relaxació"

    ResponElimina
  18. Encara que considere aquesta activitat, complementada amb els exercicis de relaxació, com original i divertida, opine que si la seua duració fora excesiva la forma de desplaçament de ambdós (cocodrils i granotes) podria resultar pesada per als alumnes.

    ResponElimina
  19. L'activitat ha sigut molt original, i prou divertida. Una cosa que pense que haurieu de canviar es la forma en que les granotes i els cocodrils es menejaven, sobretot la dels cocodrils, ja que els xiquets es poden fer mal i pot resultar molt monòtona, per lo demés, la relaxació, perfecta.

    ResponElimina
  20. Mai havia fet aquesta activitat i em va parèixer molt divertida sobre tot per als xiquets, jo com a adult vaig passar-ho molt be, per la qual cosa pense que els xiquets ho passaràn jugant a aquest joc molt millor, pot ser el desplaçament era una mica complicat però estic segura de que els xiquets es mouràn molt més que nosaltres . La part de la relaxació molt bona, i per mi la havria feta una mica més llarga.

    ResponElimina