dijous, 14 de novembre del 2013

La bandera (variant)

El grup format per Irina Arnandis, Cristina Martínez, Vera Chamorro, Marta Cabedo i Beatriz Correcher ha exposat una activitat del bloc de continguts de Jocs i Esports i que tracta d'una activitat de competició per equips on cada equip ha de colpejar amb una pilota el con que defensa el rival. La meua avaluació és:

-El grup no ha fet cap presentació de l'activitat i això hi hauria que millorar-ho.
-Atenció a la informació que es dóna a l'alumnat, doncs això influeix de forma determinant en el seu comportament i en què l'activitat vaja millor o pitjor. Per exemple, si digueu que cada equip ha de decidir qui defen i qui ataca, la gent pensa que has de fer una cosa o altra, quan en realitat la gràcia és que una persona puga defendre i atacar i el grup vaja descobrint sobre la marxa què és millor i què és pitjor. No doneu vosaltres les solucions.
-Haguera estat bé, ja que els tenim, encara que facen pudor, usat els petos per distinguir els membres de cada equip.
-La idea em sembla bona, el joc és divertit i original, més que el joc dels 10 passes.
-De tota manera, penseu enh la possibilitat d'afegir variants del mateix, per tal de mantenir la motivació.

13 comentaris:

  1. Sóc Lidia Solbes, em va agradar aquest joc però estaría be que haguera tingut alguna variant, com per exemple, que després d'un determinat temps, sols es poguera tocar el con por una part, o per la part de darrere o la de davant.

    ResponElimina
  2. El joc en la meua opinió és molt entretingut, a més em va parèixer molt bé dividir la classe, ja que així participàvem més, i també com van explicar i controlar els jocs. No obstant això, crec que l'activitat hauria d'obligar a què tots siguen tant defensors com atacants, i afegir penalitzacions com faltes, en lloc de sumar un punt als contraris quan un equip cometia errors.

    ResponElimina
  3. M'ha agradat el joc i la explicació ha sigut clara peró pense que haguera sigut millor fer més equips, per que la badera era practicament innaccesible amb tanta gent i ens podriem haver fet mal, pel que crec que estaria millor un poc més de control.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. El joc ha estat molt bé ja que és entretingut i molt actiu. Jo canviaria el nombre de components de cada equip ja que érem molts i era impossible derrocar el con, a més la defensa hauria d'estar més allunyada del con. Amb menys components en cada equip resultaria més fàcil derrocar-ho ja que haurien més buits

    ResponElimina
  6. Sóc Javi Tornero, el joc ha estat bé però ha faltat establir algunes normes ja que molta gent li llevava el baló de les mans als contraris i pots fer mal. En general ha sigut divertit però ha faltat mes control quan em começat a jugar.

    ResponElimina
  7. El joc m'ha paregut molt entretingut. És original i diferent a altres que van fer altre grups. També estic d'acrod en que la divisió de la classe en disitints grups ha estat encertada per evitar que es juntara molta gent en un mateix equip.
    Però pensé que haurien d'obligar a tots els participants a anar canviant de posición, primer defenen uns i després aquestos es canvien i són els que ataquen. Perquè sinó pot haver gent que no participe de manera tan activa com altra. També afegiria variants com començar defenent el cono quatre persones, després tres, dos, un i per últim deixar-lo sense defensa.

    ResponElimina
  8. L'Activitat és divertida però ha faltat posar una norma per no estar sempre en el con, ja que això impossibilitava fer punt.

    ResponElimina
  9. Aquesta activitat ha estat divertida però jo afegiria alguna variant per continuar després de realitzar l'activitat com la van presentar. Seria interessant proposar que tots els membres de l'equip que estiguen atacant hagen de tocar la pilota com a mínim una vegada per poder fer punt si toquen el con, així s'evitaria que sempre porten la pilota els mateixos i la resta no la toque. També canviar el rol dels defenses i els atacants perquè estiguen en totes les posicions.

    ResponElimina
  10. Ha estat una activitat divertida encara que hi ha que tenir molta atenció amb els delanters i els defensors i procurar que no es provoquen xocs per a que no es façi mal ningú. D'altra banda, crec que és una activitat divertida i dinàmica i que els alumnes ho passaran molt bé practicant-la.

    ResponElimina
  11. El joc ha sigut molt actiu i participatiu, a més hi havia molta competició, i personalment em vaig divertir molt. Salva Cebriá

    ResponElimina
  12. Moltes gràcies pels vostres comentaris. Atenent a tots ells s'intentarà millorar l'activitat per al proper dia!

    ResponElimina
  13. Aquest joc ha sigut molt entretingut i pense que no et dona temps a aborrir-te ja que has de estar continuament pendent, ja sigues atacant o defensa. Un aspecte que introduria serie que passat un cert temps no es poguese tirar de con de front, sino que haguesen de tirar-lo per exemple, per l'esquerra, a fi de ser el joc més interessant.

    ResponElimina