dijous, 14 de novembre del 2013

10 PASSES (2)

El grup de José Bosch, Mario Canuto, Salvador Cebrià i Javier Tornero han presentat una activitat del bloc de continguts de Jocs i Esports, concretament la dels 10 passes. Segons el meu punt de vista:

-Han fet una presentació completa de l'activitat.
-Han donat informació tècnica adequada per a l'execució dels passes, tot i que és discutible que en primària calga fer aquests tipus d'explicacions tècniques.
-L'activitat dels 10 passes l'orienten cap a l'aplicació dels dos gestos tècnics que han explicat, passe de pit i passe picat. Des del meu punt de vista, hi hauria que centrar l'activitat més en l'enteniment del joc, els aspectes tàctics o el respecte que a qüestions tècniques, més pròpies de l'entrenament que de l'educació.
-L'actitud dels mestres és bona, doncs han estat molt damunt de l'alumnat per fer les correccions oportunes.

10 comentaris:

  1. Aquest joc en la meua opinió és una bona proposta, perquè és molt divertit i comporta molt moviment. Respecte a l'execució d'aquest grup, destaque que han explicat i adaptat el joc molt bé per mantindre l'ordre i l'interès.

    ResponElimina
  2. M'ha paregut una bona activitat amb una explicació molt bona, fomenta la cooperació i participació de tots els membres del grup. L' únic que m'hauria agradat veure són més modalitats més enllà de les passades.

    ResponElimina
  3. Crec que tant l'explicació com el joc han estat bé. A més l'actitut dels mestres ha sigut bona amb molta implicació. També destaque el fet de que hagen posat com a norma per a guanyar punt que tots els membres del grup toquen la pilota al menys una vegada. Això fa que tots participen de manera activa i no hi haja ningú que no faça res, mentre que altres ho fan tot.
    Però per a enfocar-ho als xiquets faria alguna variació per a que siga més lúdic i no només fer passes.

    ResponElimina
  4. El que més m'ha agradat d'aquesta activitat és que tots els integrants de cada equip hagueren de tocar la pilota, perquè d'aquesta manera s'evita que sempre la tinguen les mateixes persones i només juguen aquests.

    ResponElimina
  5. L'explicació ha sigut molt clara i l'activitat m'ha agradat molt ja que estava organitzada. A més, el que més m'ha agradat va ser que la condició per guanyar era que tots els membres de l'equip hageren de tocar la pilota , d'aquesta forma s'evita que ningú es quede sense jugar.

    ResponElimina
  6. Em va agradar aquest joc ja que tots el membres del equip havien de tocar la pilota per fer punt aixina t'asegures de que tots participen activament. L'únic que em va faltar es alguna variant en el passes.

    ResponElimina
  7. Este joc va ser molt lúdic, ja que tots els integrants dels diferents equips participaven i a més els organitzadors van fer un gran treball per mantindre el control.
    Proposaria realitzar alguna variant perquè el joc siga més dinàmic i els resulte més interessant als alumnes

    ResponElimina
  8. Els mestres estaven molt atents als alumnes, i al principi van donar una bona explicació de l'activitat. Per fer punt tots havíem de tocar la pilota i fer pase, i això es molt bona idea per la cooperació dels alumnes i la participació activa de tots.

    ResponElimina
  9. Bon treball xics! Crec que es una activitat la qual hem fet tots en classe alguna volta però que vosaltres la heu dut a terme de una manera excel·lent ja que la heu explicat molt bé i després heu estat molt atents e implicats en la vostra feina

    ResponElimina
  10. Crec que l'actitud dels organitzadors ha sigut la millor de totes les que s´han fet; primer amb una explicació general i després tot el rato fent aclaracions quan eren necessàries. També crec que a més d'aportar informació técnica de cóm es passa el baló ha aportat diversió, ja que apreniem mitjançant la pràctica, i no es tardava molt en introduïr un passe nou. A més amb estat controlant que no fèrem el burro. En la meua opinió han sigut dels millors grups.

    ResponElimina